Led lamp 95 CRI Kopen

Herstel de schade die de doorgaande verlichting op je lichaam heeft!

bulbs, lightbulb, lamp-3366572.jpg

Led lamp 95 CRI

Wanneer je een betere lichtkwaliteit wilt hebben dan moet je letten op lampen met een hoge CRI waarde. De CRI staat voor Color Rendering Index, in het Nederlands de Kleurweergave-index genoemd. Des te hoger de CRI waarde des te beter worden de kleuren van de beschenen objecten weergegeven. Een waarde van 95 CRI is al heel hoog, maar in het streven naar een zo natuurlijk mogelijk licht zijn er daglichtlampen die een nog hogere waarde kennen.

Waarom lampen met een hoge CRI waarde beter zijn

Een gebrek aan zonlicht brengt allerlei kwalen met zich mee en daar wij tegenwoordig het grootste deel van de tijd binnen zijn hebben veel mensen hier last van.

Natuurlijk licht is gezond voor mensen. Ze worden er blij van en zijn dan ook minder vaak ziek. Het klinkt misschien vreemd maar door aandacht te besteden aan de verlichting op jouw bedrijf en in je huis kun je ervoor zorden dat jij en je collega’s zich beter voelen en er minder vaak verzuim is.

Daglicht lampen

Daglicht lampen zijn lampen die zo dicht mogelijk bij het echte daglicht komen. Dat gaat dan niet alleen over de CRI die dan in veel gevallen al naar de 98 CRI gaat, maar tevens over het aantal lumen en de warmte van het licht Kelvin. Bij daglicht heeft een goede lamp wanneer u let op 98CRI en 5500K.

Led lamp 95 CRI Kopen

Wanneer je een lamp wilt kopen met een specifieke CRI waarde van 95 of hoger dan kun je kijken bij een speciaalzaak voor licht-fototechniek. Wil je echter tijd besparen dan kun je het ook online goed vinden.

TrueLight

De pionier van Daglichtlampen is TrueLight. Ben je op zoek naar een professional die ook uw bedrijfsruimte voorziet van de beste kwaliteit lampen. Dan loont het zich om met hen contact op te nemen. Klik hier voor de homepage