Blokarten is één van de meest populaire outdoor activiteiten die je in Nederland kunt ondernemen! Het is snel, spectaculair en vooral snel aan te leren voor iedereen. Daarbij is het een individuele sport waardoor ook tijdens een lockdown periode gewoon gereden kan worden.

Blokarten heeft iedereen in een mum van tijd door. Na een paar minuten instructie en dan enkele oefenrondes kun je heerlijk genieten van de vrijheid en het spelen met de elementen. Strandzeilen kan vrijwel het hele jaar door en is een geweldig uitje voor jong en oud.

Waardebon Blokarten

Bestel direct een blokart waardebon en geef deze beleving cadeau! Via blokartschool.nl kun je makkelijk een voucher kopen die je direct in je e-mailbox krijgt toegestuurd. Ideaal dus voor een last minute Sinterklaas, Kerst of verjaardagskado!

Blokarten IJmuiden aan Zee

Wanneer je echt heel goed wilt rijden dan kom je blowkarten in IJmuiden aan Zee. In tegenstelling tot andere badplaatsen ben je hier niet afhankelijk van het getijde en kun je rijden van de duinen tot aan de waterlijn. Dit biedt een ruimte die zo’n 3 tot 5 keer groter is dan bij andere badplaatsen. Dat betekent voor jou meer snelheid, meer avontuur en de beste beleving. Kijk op IJmuidenblokarten.nl

Blokarten met Heavy Duty karren

De meeste blokarts zijn lichtgewicht wagens, maar bij Eventmaker zijn de materialen naar een hoger level getild. Zo heb je extra dikke en grote wielen voor meer drijfvermogen, custom made zeilen voor de meeste snelheid en is de constructie op diverse punten zo verstevigd dat een optimale krachtoverbrenging mogelijk is. Ga je voor de beste beleving? Dan kun je blokarten bij Eventmaker.